Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία Αξιώτης αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της Kärcher, φέροντας την πιστοποίηση, τη γνώση και τη σφραγίδα ποιότητας του ονόματός της. Με απόλυτη ευθύνη απέναντι στον καταναλωτή, βρισκόμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για να καλύψουμε το σύνολο των οικιακών και των επαγγελματικών αναγκών του στον τομέα του εξοπλισμού καθαριότητας και φροντίδας χώρου. Είμαστε πάντοτε σε ανοιχτή επικοινωνία με τους πελάτες!

Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο, καθώς και οι εξειδικευμένες γνώσεις του προσωπικού μας, μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη γνωρίζοντας εμπεριστατωμένα κάθε πιθανή ανάγκη και ιδιαιτερότητα ακόμη και των πλέον εξειδικευμένων περιπτώσεων.

Υπηρεσίες

Η αγορά και η ενοικίαση προϊόντων τεχνολογίας στον τομέα του καθαρισμού αποτελεί μία από τις βασικότερες υπηρεσίες της εταιρείας Αξιώτης. Το όνομα και η σφραγίδα του κορυφαίου κατασκευαστή, η προσωπική φροντίδα και η εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου αποτελούν το σύνολο εκείνων των χαρακτηριστικών, που μας επιτρέπουν να θέλουμε να θεωρούμε την εταιρεία μας ως πρότυπο στον χώρο.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πελάτη και για τον λόγο αυτόν από το σύνολο των υπηρεσιών μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η παροχή τεχνικής υποστήριξης, τόσο στο προσωπικό επαγγελματικό κομμάτι όσο και στο πιστοποιημένο service του συνόλου των προϊόντων μας.

Η επαγγελματική μας ευθύνη είναι η κύρια πολιτική μας και αυτό συμπεριλαμβάνει την ολοκληρωμένη, άμεση και εμπεριστατωμένη κάλυψη κάθε ανάγκης σε οικιακό και επαγγελματικό εξοπλισμό, καθώς και στην υποστήριξη του στον τομέα του service και των αναλώσιμων.

mpataria

Οικιακός εξοπλισμός

Από τη σκόνη, τη στάχτη, το στεγνό και υγρό καθάρισμα, μέχρι το σιδέρωμα των ρούχων και τη φροντίδα του κήπου, εδώ μπορείτε να βρείτε καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας με τη σφραγίδα και την αξιοπιστία της Kärcher, αλλά και την εμπιστοσύνη του ονόματος Αξιώτης.

Pistoli

Επαγγελματικός εξοπλισμός

Οι υψηλές απαιτήσεις ζητούν και κορυφαίες λύσεις. Σε εμάς θα βρείτε τον κορυφαίο εξοπλισμό για τις ανάγκες της επιχείρησής σας στον τομέα του καθαρισμού, στοχεύοντας στη μέγιστη απόδοση και την απόλυτη εξειδίκευση σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και την εξειδίκευση της δουλειάς σας.

aporofisi

Τεχνική υποστήριξη

Το άμεσο και εξειδικευμένο service των προϊόντων, η προμήθεια αναλώσιμων και ανταλλακτικών, καθώς και η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης για κάθε σχετικό προβληματισμό, αποτελεί προσωπική μας ευθύνη και είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας για να την καλύψουμε.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Ύδρας 14, Καβαλα
Τηλέφωνο:
+30 2510 223 882
Fax:
2510223882
Email:
info@axiotis.gr
Τεχνική Υποστήριξη
Τηλέφωνο:
+ 30 2510 223 882
email:
support@axiotis.gr
Ακολουθήστε μας!
Φόρμα επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

. Επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 16 ετών.
. Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Προστασία Δεδομένων.
ΑΞΙΩΤΗΣ
ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
SERVICE & SUPPORT
Η εταιρεία Αξιώτης, γνωρίζοντας τις ανάγκες σας, βρίσκεται δίπλα σας, παρέχοντάς σας ολοκληρωμένο service και εξουσιοδοτημένη τεχνική υποστήριξη στο σύνολο των προϊόντων που διαθέτει, καθώς διαθέτει πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, αλλά και παράλληλα καθώς αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Kärcher.
Εμπειρία στην πράξη
Εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη
Επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος Kärcher